Blog

Cafeaua, de pe plantatie pana in ceasca ta
Cafeaua, de pe plantatie pana in ceasca ta
Cafeaua este a doua cea mai consumata bautura de pe planeta, dupa apa. O bem zi de zi si face parte din viata noastra , insa ea a strabatut un drum lung din locul unde a crescut si pana in ceasca din care o savuram. Descoperirea cafelei a fost atribuita unui cioban etiopian care a observat ca dupa ce caprele lui au consumat un fruct anume, au inceput sa “danseze” de energie. Astazi vom descoperi impreuna locurile din care provine,... Citeste mai mult
Cafea de specialitate la ibric? Evident ca da!
Cafea de specialitate la ibric? Evident ca da!
Metoda prepararii cafelei la ibric (ibrik) este probabil una dintre cele mai raspandite in Romania. Pentru toti iubitorii de cafea, va recomandam sa incercati si cafeaua de specialitate preparata la ibrik. Aceasta metoda de preparare este una relativ simpla si ofera arome si texturi ce nu le putem gasi in alte metode de preparare mai moderne (sa le zicem asa deocamdata). Prepararea cafelei la ibrik este probabil cea mai veche metoda din intreaga... Citeste mai mult
Cum folosim Mokapot? Ce este Mokapot?
Cum folosim Mokapot? Ce este Mokapot?
Indiferent daca sunteti nostalgic pentru o experienta de cafea italiana sau va bucurati de un gust bogat de cafea proaspat prajita , mokapot este o cafetiera convenabila si usor de utilizat, care va prepara o ceasca de cafea bine rotunjita daca este manipulata corect. In 1933, ia nastere cuvantul MOKAPOT, inventata de inginerul italian Alfonso Bialetti, mokapot (oala de moka) a atras rapid atentia oamenilor din toata Italia. Datorita simplitatii... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!