Transport gratuit la comenzile in valoare de minim 200 lei
-11% nou

Columbia La Luisa - Kiwi fermented (250g)

Mabun
72,00 Lei 64,00 Lei
Cafea de specialitate Columbia La Luisa - Kiwi fermented (by Hacienda Claudina) - (250g) 
Cantitate
: 250g
Microlot
Origine: Ciudad Bolivar
Procesare:  Honey Modulated Anaerobic
Profil gust: miere, fructe tropicale, pere, KIWI
SCA: 88

Recomandat pentru: cafea espresso, cafea la filtru, cafea la ibric 

Cafeaua din pungi este boabe. Daca doriti sa fie macinata va rugam specificati acest lucru in observatiile comenzii: pentru espresso, ibric, filtru etc.
Stoc epuizat
Cod Produs: MBv0.20k Ai nevoie de ajutor? +40.771.44.22.33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (2)
  • Review-uri (0)

Această selecție specială de fermentație cu infuzie de KIWI provine de la producătorul Juan Pablo Velez și ferma sa Finca La Luisa.

https://www.youtube.com/shorts/G5j20OKAEDI

Aflată la o altitudine impresionantă de 1.720 m deasupra nivelului mării, La Luisa este o proprietate mare de 70 de hectare situată în apropierea satului San Bernardo de los Farrallones, Ciudad Bolivar, în regiunea Antioquia.

Acest lot a fost procesat folosind o combinație de fermentație anaerobă cu adaos de suc proaspăt de KIWI, împreună cu metoda honey (detalii mai jos).

Procesul

Acest lot a folosit o fermentație dublă de macerare carbonică în rezervoare de oțel inoxidabil - o fermentație naturala a cireșelor de cafea și o a doua după decojire cu suc proaspăt de KIWI.

Cireșele de cafea coapte sunt introduse în rezervor, iar CO2 este evacuat pentru a crea un mediu fără prezența oxigenului (anoxic). Cireșele sunt fermentate în acest mediu timp de 5 zile (120 de ore).

Apoi, cireșele sunt îndepărtate și decojite, dar lichidul extras din fermentație este păstrat. Cafeaua decojită este apoi fermentată a doua oară cu un lichid extras din prima fermentație, precum și cu suc proaspăt de KIWI. Această a doua fermentație durează 3 zile. În cele din urmă, cafeaua este uscată pe paturi înălțate, folosind metoda honey, până când conținutul optim de umiditate este atins.

Vezi mai mult

Origine: Columbia

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!