Transport gratuit la comenzile in valoare de minim 200 lei

Guatemala La Bella Villa Sarchi

Mabun
58,00 Lei
Cafea de specialitate Guatemala La Bella Villa Sarchi
Cantitate
: 250g
Microlot
Origine: Sierra de las Minas, El Progreso
Procesare: Naturala
Profil gust: tarte cu merisoare, zmeura, jeleuri fructate
Altitudine: 1450 - 1650m
Profil Prajire: Light



Recomandat pentru: cafea espresso, cafea la filtru, cafea la ibric 

Cafeaua din pungi este boabe. Daca doriti sa fie macinata va rugam specificati acest lucru in observatiile comenzii: pentru espresso, ibric, filtru etc.
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MBv0.75 Ai nevoie de ajutor? +40.771.44.22.33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descopera Cafeaua de Specialitate de la Finca La Bella, Guatemala

 

Finca La Bella produce cafele de specialitate cu adevarat unice, datorita cunostintelor vaste ale proprietarului, Teodoro Engelhardt, si a locatiei privilegiate. Situata in inima masivului La Sierra de las Minas, in departamentul El Progreso, ferma se bucura de un climat tropical si este inconjurata de paduri.

Familia Engelhardt a fondat Finca La Bella in 1960. Teodoro a preluat traditia familiei in 1999, lucrand alaturi de tatal sau timp de 13 ani. Dupa moartea tatalui sau, a continuat sa produca cafea de specialitate, devenind a patra generatie care duce mai departe aceasta pasiune. Cunostintele despre cultivarea si prelucrarea cafelei fac parte din ADN-ul familiei Engelhardt, iar Teo este recunoscut ca un lider in industria cafelei guatemaleze. El activeaza chiar si in consiliul de administratie al Anacafe, Asociatia Nationala a Cafelei din Guatemala.


 

Un Proces Dedicat Calitatii

 

Teo prelucreaza cafeaua cu o dedicare incredibila pentru a obtine o calitate exceptionala in ceasca. Pentru acest lot, prelucrat prin metoda spalarii, a adaugat pasi pe care multi producatori i-ar omite pentru a economisi timp. Procesul incepe cu o pre-fermentare a cireselor de cafea, care dureaza doua zile, adaugand o nota fructata placuta.

Dupa fermentare, boabele sunt uscate in sere, ferite de soarele direct. Acest lucru permite un control mai bun asupra temperaturii si umiditatii, asigurand o uscare uniforma. Ulterior, boabele sunt mutate intr-un uscător static special construit, unde petrec 12 ore pe zi pana ating un continut de umiditate de 12.5% - 13%. Odata ajunsa in acest interval, cafeaua are suficienta caldura interna pentru a finaliza uscarea pana la aproximativ 11% in timpul repausului din depozit.


 

O Prietenie Construita in Jurul Cafelei

 

Teo ocupa un loc special in inimile noastre. Ne-a vizitat in 2022 alaturi de Dinamica, partenerul nostru de export. Cu acea ocazie, am degustat cafelele sale, i-am pregatit cafele din alte tari si am mers la Knott's Berry Farm! La inceputul anului 2023, ne-a intors vizita, gazduindu-ne la ferma sa, unde am petrecut cateva nopti, am vizitat plantatia si statia de procesare, am povestit si ne-am bucurat de momente unice.

Aceasta cafea de specialitate de la Finca La Bella este o dovada a pasiunii, a dedicarii si a inovatiei. Este o poveste a unei familii si a unei prietenii, transpusa intr-o ceasca de cafea.

 

Vezi mai mult Informatii conformitate produs

Origine: Guatemala

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!