Transport gratuit la comenzile in valoare de minim 200 lei

El Salvador San Francisco ICED Anaerobic 87SCA

Mabun
64,00 Lei 59,95 Lei
Cafea de specialitate El Salvador Sam Francisco Anaerobic ICED 87.25 SCA
Cantitate
: 250g
Microlot
Origine: Apaneca – Ilamatepec 
Procesare :  Fermentarea anaerobă pe cireșe >  Pulpare >  Fermentație aerobă cu boabe acoperite de o pătură de coajă de cireșe de cafea cu gheață deasupra
Profil gust: citric, floral, portocale, cirese negre
Altitudine: 1500m


Recomandat pentru: cafea espresso, cafea la filtru, cafea la ibric 

Cafeaua din pungi este boabe. Daca doriti sa fie macinata va rugam specificati acest lucru in observatiile comenzii: pentru espresso, ibric, filtru etc.
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MBv0.47 Ai nevoie de ajutor? +40.771.44.22.33
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)


Cafea de Specialitate din El Salvador: Moștenirea Familiei Salaverría

Andrés Salaverría, reprezentând a cincea generație a unei familii cu o tradiție de peste 100 de ani în cultivarea cafelei, este pasionat de această băutură încă din copilărie. Crescut în inima regiunilor de cafea Atiquizaya, Concepción de Ataco, Jayúa și Apaneca din El Salvador, Andrés a fost martor al întregului proces de producție, de la culesul cireșelor până la sortarea și prăjirea boabelor.

O abordare științifică și tradițională

După ce a obținut un Master în știința și economia cafelei la Universitatea Ernesto Illy, Andrés a adus o perspectivă modernă asupra afacerii de familie. Cu toate acestea, el nu a uitat niciodată tradițiile și cunoștințele transmise din generație în generație. Astfel, a reușit să îmbine cele mai bune practici tradiționale cu tehnologiile moderne, obținând o cafea de excepție, cu un profil de arome complex și echilibrat.

Ferma San Francisco: O oază de biodiversitate

Una dintre cele mai importante ferme ale familiei Salaverría este San Francisco. Situată în regiunea Apaneca – Ilamatepec, cunoscută pentru solurile sale vulcanice bogate, ferma este nu doar o plantație de cafea, ci și o rezervație naturală. Aici, cafeaua este cultivată 100% la umbră, într-un ecosistem bogat și divers, care adăpostește numeroase specii de plante și animale. Recoltarea se face manual, cu grijă deosebită pentru a selecta doar cele mai coapte cireșe.

Angajament față de comunitate și mediu


Familia Salaverría este profund implicată în viața comunității locale. Prin diverse proiecte sociale, ei susțin educația, sănătatea și dezvoltarea economică a regiunii. De asemenea, au un angajament puternic față de mediu, protejând biodiversitatea și practicând o agricultură durabilă.
 

 

Vezi mai mult

Origine: El Salvador

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!